zondag 24 mei 2020

memory blanket / herinneringsdeken

De reden dat ik deze deken mag maken is  natuurlijk heel verdrietig. Ella, een vriendin van mijn zusje, is een paar weken terug overleden. Dus mijn zus vroeg of ik, voor de zoon die zij achter heeft gelaten, een herinneringsdeken wilde haken. Die heb ik al eens eerder gehaakt maar dan met de foto's in kleur. Nu hebben we voor zwart wit gekozen. De foto's bestelde ik weer bij Hoera & Co voor €5 per foto. 

Ik heb er 25 dagen over gedaan om deze deken te maken. De lapjes zijn redelijk snel gehaakt alleen de foto's voeren en omnaaien is veel werk.
Mijn tip: maak eerst de foto's helemaal klaar en dan pas de lapjes haken. Deze moeten namelijk even groot zijn. 

In mijn eerdere post over de memory blanket staat een uitgebreide uitleg.


10 opmerkingen:

  1. Wat mooi! Zo blijft er voor de zoon een warme herinnering om troost in te zoeken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.
      andreafrasca1@yahoo.com
      Whatsapp +31 6 51026462

      Verwijderen
  2. Zo heftig, maar oh zo mooi!!
    Deze deken zal gekoesterd worden.
    Knap gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat mooi! Zo blijft er voor de zoon een warme herinnering om troost in te zoeken


    UPLAY365

    BeantwoordenVerwijderen
  4. only feeding the photos and sewing them over is a lot of work


    SA
    HONGBO

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo; Heeft u dringend een lening nodig, vraag dan een lening aan bij Novelty Finance. Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance. Het is mij ter ore gekomen dat particulieren en bedrijven het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van banken of andere financiële instellingen. Mijn bedrijf (Novelty Finance) is hier om u te voorzien van en u te helpen met de lening die u nodig heeft. U kunt contact met ons opnemen via e-mail: noveltyfinances@gmail.com OF stuur een bericht via WhatsApp via +447915601531

    Of je nu je levensstijl een boost wilt geven of een onverwachte uitgave hebt, een lening van NOVELTY FINANCE is wat je nodig hebt.

    NOVELTY FINANCE is flexibel: u kunt lenen tot vijftien miljoen euro (€ 15.000.000,-), met passende aflossingstermijnen tot 30 jaar. U kunt een beveiligde lening of een ongedekte lening aanvragen. We bieden een uitgebreid assortiment persoonlijke leningen, zakelijke leningen, woningkredieten en schuldconsolidatieleningen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften en omstandigheden tegen een zeer lage rente.

    Wat krijg je als je solliciteert bij Novelty Finance:
    √ Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
    √ Concurrerende rentetarieven (3% per jaar)
    √ Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
    √ De mogelijkheid om uw lening sneller af te lossen
    √ Eenvoudige goedkeuring als u extra geld nodig heeft
    √ U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
    √ Geen verborgen kosten

    Hoe toepassen:
    Een lening aanvragen gaat snel en eenvoudig!
    Bedrijven of particulieren die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance en meer informatie nodig hebben over het leningaanbod, kunnen een e-mail sturen naar (noveltyfinances@gmail.com) OF een WhatsApp-bericht sturen via +447915601531 voor meer informatie en mondelinge briefings. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.
    andreafrasca1@yahoo.com
    Whatsapp +31 6 51026462

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ben je het zoeken naar leningen en hypotheken beu, of word je voortdurend afgewezen door banken en andere financiële instellingen of een microfinancieringsregeling. Hiermee willen wij u informeren met 100% garantie dat wij leningen van elk bedrag aanbieden tegen een rentepercentage van 2% per maand. Wij verstrekken LENINGEN voor bedrijfsontwikkeling. concurrentievoordeel/bedrijfsuitbreiding. Zorg ervoor dat we gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch zijn. en deelnemende financier voor onroerend goed en elke vorm van zakelijke financiering, wij verstrekken langlopende leningen van maximaal twee tot vijftig jaar en alle rentetarieven en berekenen en maken jaarlijkse betaling mogelijk E-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com.

    Wij bieden de volgende soorten leningen aan en nog veel meer;

    * Persoonlijke leningen (lening zonder onderpand)
    * Zakelijke leningen (onbeveiligde lening)
    * Consolidatielening
    * Combinatielening
    * Verbouwing

    Om contact op te nemen voor het zoeken naar een lening, antwoordt u met uw e-mail-ID, zodat ik u meer kan sturen ter goedkeuring
    Bedankt, neem contact met ons op via e-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com
    bel of WhatsApp: +393512114999

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben de Heer echt dankbaar dat hij mij op het juiste pad heeft geleid, waardoor ik vandaag een lening kon krijgen nadat oplichters mij van mijn geld hadden afgepakt. Als u zich in een ingewikkelde situatie bevindt en een lening wilt krijgen van een betrouwbaar en eerlijk persoon, aarzel dan niet om contact op te nemen met WESTLAKE LOAN op het volgende adres: Loanwestlake@gmail.com
    telegram___https://t.me/loan59

    BeantwoordenVerwijderen