donderdag 8 januari 2015

Traktatie haken

Ja ik weet het... Verklaar me maar voor gek. Het leek mee te vallen, totdat ik er 10 gehaakt had. En ik moest er toen nog 22! Mijn oudste zoon is zondag 9 jaar geworden en woensdag mocht hij uitdelen. Ik zag dit patroon op fb voorbij komen en dacht dat doe ik wel even. De klas bestaat uit 32 leerlingen en 3 juffen! Wat een werk en wat viel het tegen. Ik ben zo blij dat ze af zijn! 

Als jullie het gezicht van mijn zoontje hadden gezien woensdagochtend dan hadden jullie allemaal begrepen waarom ik dit deed. Onbetaalbaar. Wat was hij blij en de kinderen uit zijn klas ook! Het is een boekenlegger en deze zit met dubbelzijdig tape geplakt op een pringles chipsbusje. Ik kreeg woensdagmiddag foto's en apps van ouders dat zij het leuk vonden en hun kinderen helemaal. Daar doe je het voor :-)Rammelaar haken

We kregen vorige week te horen dat onze buren een baby verwachten! Super leuk nieuws en voor mij een goede reden om weer eens een rammelaar te haken. Ik vond op internet een leuk patroon in het Engels. Aangezien ze nog niet weten of het een jongen of meisje wordt heb ik de kleurtjes zo gekozen dat het voor beide leuk is. Het patroon vind je hier: