zondag 3 november 2013

Inspiratie

Met dit weer zit je natuurlijk het liefst binnen op de bank, kaarsjes aan, muziekje aan en haken maar. Nou haak ik nog niet zo lang dus helemaal uit het niets iets maken en ook nog het patroon schrijven is nog lastig. Wel koop ik veel patronen waardoor je vormen leert haken en zo zelf eea in elkaar kan zetten. Toch blijf ik op internet prachtige creaties tegenkomen. Hieronder wat inspiratie. Ik zou heel graag het kleed willen haken maar kan nergens een patroon vinden en ik heb ook geen idee wat voor steek er is gebruikt. Heeft één van jullie een idee?

http://www.farbenmix.de/shop/product_info.php?language=nl&products_id=10805 

Kraamcadeau vogeltjes gehaakt

Welkom baby Mette! Mijn collega kreeg een paar weken terug een prachtige dochter. De babykamer heeft de kleuren rood/wit. Ik haakte deze vogeltjes aan een tak. Samen met een gehaakte kledinghanger, 2 rompertjes en een cadeaukaart van de hema leuk ingepakt is dit toch een super leuk kraamcadeau? Morgen mag ik de kleine Mette bewonderen.

Ik heb het weekend ook het patroon van het Banju kussen gekocht. Ik zag al zulke mooie creaties voorbij komen. Ik heb super veel zin om eraan te beginnen. Foto's volgen snel.

Fijne avond!