maandag 5 december 2022

haakpatroon over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Over een kleine mol die wil weten wie ee op zijn kop gepoept heeft.

Dit was het favoriete voorleesboek van mijn kids. Het boekje heb ik al die tijd bewaard. Nu werk ik als onderwijsassistent bij de kleuters en leek het me zo leuk een molletje te haken bij het boek. Ik maakte een ontwerp en vroeg bij de auteur en uitgever goedkeuring. Ze vonden mijn molletje super leuk en daarom kreeg ik goedkeuring om het patroon te mogen delen. Na lang wikken en wegen heb ik besloten om het als kooppatroon aan te bieden. Na al mijn gratis patronen wil ik eens proberen er iets aan te verdienen. Geen torenhoge prijs maar hopelijk voor iedereen te betalen.

Je kan het via mijn facebookpagina Troetels & Zo bestellen. Of via de email jessiejrl@hotmail.com of via deze link

Het is alleen nog in het Nederlands te koop. De mol zal ongeveer 25cm hoog worden. Het patroon mag niet gedeeld worden.

Ik ben erg benieuwd naar jullie gehaakte molletjes.

4 opmerkingen:

 1. Wat een leukerd! Wat zullen de kinderen in de klas het geweldig vinden om Mol ook vast te kunnen houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat weer een prachtig patroon! Heb een vraag over de vingertjes,het lukt mij maar niet om ze met 4 vasten te haken,dat word bij mij een propje. Hoe kan ik dit op een andere mannier doen?
  Alvast bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een kredietverstrekker en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypothecaire lening of een lening nodig om uw project te voltooien? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. Wij bieden allerlei soorten leendiensten aan, waaronder leningen op lange en korte termijn, gedekte en ongedekte leningen en nog veel meer. Voor meer informatie kunt u ons schrijven via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of mij rechtstreeks een bericht sturen via WhatsApp via: +447360502110 en u ontvangt onmiddellijk een antwoord.

  Een lening van een betrouwbaar en bekwaam bedrijf is wat u nodig heeft om uw doel te bereiken. Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en wij streven ernaar u te helpen al uw ambities waar te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financiële oplossingen aan particulieren en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  * U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rente van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - U kunt de terugbetalingsdatum kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online aanvraag.
  * Gepersonaliseerde begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Laat geen kansen mislopen door een gebrek aan financiering. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld met financiële problemen kampten

  Voor meer informatie over ons leningaanbod kunt u ons uw leningaanvraag sturen via
  E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447360502110

  Tussenpersonen/consulenten/makelaars zijn van harte welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In het volste vertrouwen zullen we samenwerken in het belang van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wilt u een lening afsluiten en weet u niet waar u een echte lening kunt krijgen?
  Wilt u een bedrijf starten, maar beschikt u niet over kapitaal?
  Wilt u om welke reden dan ook een lening aanvragen?
  Heeft u een paaslening nodig?

  Er is eindelijk hoop omdat Elena Nino snelle en betrouwbare leningen verstrekt, hun service 100% oprecht is en garandeert dat u de lening ontvangt wanneer u zich aanmeldt. Stuur vandaag nog een e-mail en keur deze goed op elenanino0007@gmail.com

  Bedankt en God zegene u
  VERTROUWEN
  W.B

  BeantwoordenVerwijderen