zondag 26 februari 2017

Hoe pimp je een vouwwagen? Deel 2

Vandaag is het een heerlijke dag om lekker binnen te rommelen. 
Dat heb ik dan ook flink gedaan. Jullie zagen eerder al het resultaat van de kussens. Nu moest onze campingtafel eraan geloven. Ik vond deze tafel op mijn favoriete site marktplaats. Hij was wat te simpel naar mijn zin. Aangezien ik mint/turquoise heb gekozen als kleuren voor bij de tent was ik op zoek naar een tafelkleed in die kleur. Bij de gamma zag ik iets waar ik ook blij van werd. Plakpastic en ook nog in de juiste kleur. 

Deze zijn 45x200 cm en kosten €5,95 en een heleboel geduld om het er netjes op te plakken. Zonder bubbels natuurlijk. 


Het servies is van melamine en kocht ik bij de Hema. Super leuk toch? Kan niet wegwaaien en is makkelijk af te nemen. 


Hoe pimp je je vouwwagen? deel 1

Jullie zijn natuurlijk haakwerk van mij gewend en dat gaat ook zeker nog voorbij komen in de komende maanden. Maar ik vind mijn volgende project zo leuk dat ik het wel met jullie moet delen! 


Hoe pimp je je vouwwagen? We hebben laatst een Roadmaster family s vouwwagen gekocht. De kleur is donkerblauw en dat is best mooi maar wel heeeeel saai. Dus ging ik op zoek naar leuke spullen om de boel wat op te fleuren. 

Jullie zien het eindresultaat pas in juli maar alles wat ik maak laat ik zien met foto's en uitleg. Vandaag heb ik de kussens van de bankjes opgeleukt. 


Ik vond dit leuke stofje bij kwantum voor €5 per meter. Ik ben niet zo goed met de naaimachine dus koos ik de makkelijke weg. Bij de gamma liet ik 2 houten mdf platen op maat zagen. Precies dezelfde maat als de kussens.
De stof heb ik met een nietpistool vastgemaakt aan de houten plaat met het kussen ertussen. Wel even goed strak trekken.


Er volgen nog een heleboel andere werkjes. Ik wil nog gordijntjes maken, vlaggetjes en de keuken beplakken.