zaterdag 16 november 2013

Nieuwe aanwinsten

Wat een gezellige drukke dag vandaag. We besloten dit jaar de intocht van de Sint niet bij te wonen in onze eigen stad maar in het dorp waar mijn vriend is opgegroeid en dat is Oud-Beijerland. Ik hoopte dat het daar wat minder druk zou zijn en dat mijn kids eindelijk eens de Sint een handje kon geven. Whishful thinking dus want ook daar was het een gekkenhuis. Helaas heb je van die ouders die zelf veel te graag vooraan willen staan maar gelukkig kon mijn oudste zoon nog ergens tussen kruipen. 

Na de Sint en pieten weer te hebben uitgezwaaid ben ik met mijn schoonmoeder nog even het dorp ingelopen en daar bleek een nieuwe handwerkwinkel te zitten. Daar ging mijn hart pas snel van kloppen! Wat een leuke spullen. Dit heb ik er gekocht. Mooie stofjes en nieuwe wol. Hier wil ik mooie kussens van maken. Vanavond lekker op de bank naast e open haard met m'n nieuwe garen. Fijn weekend allemaal en niet teveel pepernoten eten :-)

Give-away

Het is eindelijk zover. Ik ga bekendmaken wat je kan winnen bij mijn give-away! Helaas heb ik nog steeds maar 30 volgers en bij 50 ga ik een naam uitloten. Geef het dus vooral door aan al je vrienden en kennissen. Ik zou het ook leuk vinden als je een linkje plaatst op je site. En nu het moment van de waarheid...

Wat kan je winnen:

Het boek schattige huisdieren haken van Brigitte Read

En

Een haaknaalden set met 12 haaknaalden in alle maten en gezellige kleurtjes.

En

Een verrassingscadeautje gemaakt door mij!!!

Doen jullie allemaal mee?