zondag 3 november 2013

Inspiratie

Met dit weer zit je natuurlijk het liefst binnen op de bank, kaarsjes aan, muziekje aan en haken maar. Nou haak ik nog niet zo lang dus helemaal uit het niets iets maken en ook nog het patroon schrijven is nog lastig. Wel koop ik veel patronen waardoor je vormen leert haken en zo zelf eea in elkaar kan zetten. Toch blijf ik op internet prachtige creaties tegenkomen. Hieronder wat inspiratie. Ik zou heel graag het kleed willen haken maar kan nergens een patroon vinden en ik heb ook geen idee wat voor steek er is gebruikt. Heeft één van jullie een idee?

http://www.farbenmix.de/shop/product_info.php?language=nl&products_id=10805 

3 opmerkingen:

 1. Mooi kleed, mooie kleuren! Het lijkt te bestaan uit bloemen. Ik moest denken aan dit bloem-kussen: http://attic24.typepad.com/weblog/blooming-flower-cushion.html. Misschien heb je daar wat aan.
  Ik ben je gaan volgen met blogger. Je volgen met Bloglovin lukt niet. Enig idee waarom? Hij herkent de url niet als blog. Typisch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Hilde,
   Wat fijn dat je meedenkt. Het zouden idd die bloemen kunnen zijn maar dan in 1 kleur en met wol denk ik aangezien het zo pluist. Ik ga me er binnenkort eens in verdiepen. Ik heb geen idee waarom het bloglovin niet lukt. Kan dat automatisch of had ik dan iets moeten activeren? Ik ben namelijk erg slecht met dat blogger. Ik probeerde laatst ook al te koppelen aan google+ maar weet niet of dat nou gelukt is. Alle hulp is welkom :-)

   Groetjes Jessica

   Verwijderen
  2. Inmiddels herkent bloglovin je blog wel. Ik kan je nu dus beter volgen.
   Groet, Hilde
   ps Is het al gelukt met het bloemen-kleed?

   Verwijderen