zaterdag 16 november 2013

Nieuwe aanwinsten

Wat een gezellige drukke dag vandaag. We besloten dit jaar de intocht van de Sint niet bij te wonen in onze eigen stad maar in het dorp waar mijn vriend is opgegroeid en dat is Oud-Beijerland. Ik hoopte dat het daar wat minder druk zou zijn en dat mijn kids eindelijk eens de Sint een handje kon geven. Whishful thinking dus want ook daar was het een gekkenhuis. Helaas heb je van die ouders die zelf veel te graag vooraan willen staan maar gelukkig kon mijn oudste zoon nog ergens tussen kruipen. 

Na de Sint en pieten weer te hebben uitgezwaaid ben ik met mijn schoonmoeder nog even het dorp ingelopen en daar bleek een nieuwe handwerkwinkel te zitten. Daar ging mijn hart pas snel van kloppen! Wat een leuke spullen. Dit heb ik er gekocht. Mooie stofjes en nieuwe wol. Hier wil ik mooie kussens van maken. Vanavond lekker op de bank naast e open haard met m'n nieuwe garen. Fijn weekend allemaal en niet teveel pepernoten eten :-)

5 opmerkingen:

 1. Wij hebben lekker voor de tv gekeken gisteren. Heerlijk, zo'n bezoekje aan de handwerkwinkel. :-) Mooi verzorgd blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben de intocht ook vanmorgen nog teruggekregen. Leuk hè? Jij hebt ook een leuke blog. Ben je gelijk gaan volgen. Bedankt dat je meedoet met de give away.
   Groetjes Jessica

   Verwijderen
 2. Hi Jessica ,
  Ik heb per ongeluk je beticht op blog verwijderd ( Aaah dikke vingers) zou je het nog eens willen proberen ? Sorry voor het ongemak . Het is niet zo mijn dag haha . Jij hebt ook een erg leuke blog rn ik ga je zeker volgen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh wat een leuke combinaties van stofjes + kleuren katoen! Succe smet je kussens, ik zie het resultaat hier tzt vast wel verschijnen. Dat wordt vast heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moooie kleuren combinaties heb je bij elkaar gezocht!

  BeantwoordenVerwijderen