zondag 9 november 2014

Afscheid nemen bestaat niet

Hoe oneerlijk kan het leven soms zijn. Ik heb een tante die als een tweede moeder voor mij is. Ik heb een tijd bij haar in huis gewoond. Ze heeft een hersentumor en ligt sinds kort in een hospice. Vanmiddag ga ik naar haar toe. Het zal een afscheid worden. Ze is inmiddels zo ziek dat ze niet meer reageert op je en veel slaapt. Nou spaart ze al heel lang engeltjes dus leek het me mooi om er 1 voor haar te haken. Ik koos de beschermengel van Nenne Design. Best veel werk maar ik vind hem mooi geworden. 
11 opmerkingen:

 1. Prachtig engeltje met grote liefde gemaakt. Om liefdevol afscheid te nemen hoe moeilijk dat ook is.

  Sterkte, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Ik hoop dat ze jouw tante veel liefde en sterkte mag overbrengen. Misschien een idee om ook zo'n engel voor jezelf te maken, zodat ze over jou kan waken als je tante er niet meer is? Heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi gebaar en ik vind het ook een hele mooi engel geworden. Hopelijk was het afscheid mooi, ik wens je heel veel sterkte toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi en lief engeltje! Heel veel sterkte!

  Dikke knuffel!

  Groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het engeltje is prachtig! Heel veel sterkte!

  Groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een pracht van een engeltje geworden, alleen wel verdrietig dat het voor je tante is die je binnenkort misschien wel zal verliezen.
  Heel veel sterkte en moed!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Afscheid nemen bestaat niet.....als of ik een klein stukje van mij zelf lees in jou verdriet. Ook ik had zo'n tante bij haar gewoond en ook zei was als een tweede moeder voor mij. Wat een mooi en lief gebaar zo'n engeltje ,hij is prachtig. Ik wens je héél veel sterkte ....en zo lang als jij leeft,leeft je tante in gedachten met je mee, want afscheid nemen bestaat niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo met Joke hier,
  Mag ik van U het patroon van haak Engeltje uit november 2014.
  groeten Joke lahr.

  BeantwoordenVerwijderen